Afvallen met PowerSlim

Het intake gesprek voor het afslankprogramma is altijd gratis en vrijblijvend.

De wekelijkse consulten van het afslankprogramma zijn gratis* (bij afname van minimaal 2 dieetproducten)

  • startpakket € 159,-
  • 1 doosje eiwitsupplementen (7 stuks) € 18,45

 

Voedingsadvies & afvallen met GOK (grip op koolhydraten)

  • Intakegesprek € 60,-
  • Inclusief voedingscheck & lichaamsanalyse
  • Vervolgconsult  (20 min) € 20,-

* Bij 2feelfit kun je binnen drie uur vanuit de basisverzekering maar liefst 7 keer op consult komen! (1 intake en 6 vervolgconsulten)

 

De diëtist wordt vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering. De vergoeding voor diëtetiek betreft 3 behandeluren. Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten. Vraag bij je zorgverzekeraar hoe hun vergoedingen zijn bij een niet-gecontracteerde diëtist. Meestal worden behandelingen gedeeltelijk ( 80%) vergoed, of volledig als je een restitutiepolis hebt. Je kunt in je polisvoorwaarden nalezen of dit ook voor jou geldt. Je krijgt van mij een factuur die je kunt indienen bij jouw verzekeraar. Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en voldoe aan de kwaliteitseisen.

Ik werk veelal op verwijzing van de huisarts. De diëtist is direct toegankelijk, maar omdat door sommige verzekeraars voor een vergoeding toch een verwijsbrief wordt verlangd, raad ik je aan voor verwijzing bij je huisarts langs te gaan. Bovendien kan een huisarts mij afhankelijk van de indicatie medisch relevante informatie geven.

Dit jaar hebben we een verplicht eigen risico in de zorgverzekering die je eventueel kunt ophogen met een vrijwillig eigen risico. Dit betekent dat de vergoedingen in het basispakket altijd met in acht neming van het eigen risico zijn, dit is voor mij de belangrijkste reden om niet met contract te werken. Wel/geen vergoeding is afhankelijk of je jouw eigen risico al hebt verbruikt aan zorgkosten. Voor kinderen is dit eigen risico niet van toepassing.

Heeft u vragen?

Neem dan gerust even contact met ons op via telefoonnummer: 06-38335598 of stuur een mail naar info@2feelfit.nl.
Stuur een e-mail