Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website, ik zal mijzelf even voorstellen en je iets over de praktijk vertellen. Ik ben Aukje Oostra- van der Ploeg en werk nu ongeveer 10 jaar als diëtist. Bij 2feelfit zijn we gespecialiseerd in leefstijladvies en gezond afvallen bij kinderen en volwassenen.

“laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding” Deze uitspraak van de grondlegger van de geneeskunde heeft vandaag de dag nog altijd zijn waarde. Vanuit deze visie help ik mijn cliënten op weg naar een gezondere leefstijl, de relatie tussen voeding en gezondheid heeft een onschatbare waarde voor mij.

2feelfit is een kwaliteit geregistreerde praktijk, ik laat mij regelmatig bijscholen zodat mijn kennis up to date blijft en ik kan blijven werken volgens de nieuwste inzichten. Ook zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en zijn we gecertificeerd PowerSlim center.

Zou jij graag willen afslanken of je voeding willen aanpassen? Dan zou ik je graag willen helpen om een mooie basis te leggen naar een gezondere leefstijl. Voor vragen kun je mij altijd bellen. Voor meer informatie omtrent de vergoeding vanuit de zorgverzekeraar kun je mij even mailen info@2feelfit.nl

Ik ben in het bezit van de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici. In de afgelopen jaren heb ik de volgende bijscholingen gevolgd:

Bijscholingen

2018 Grip op Koolhydraten
2017 Emotie eten
2016 Mindful eten
2015 Voeding en hormonen
2014 Overgewicht bij kinderen
2013 Vitamine en mineralen specialisatie
2012 Inspirerend Coachen
2011 Detoxtraining
2010 Motivational interviewing
2009 Orthomoleculaire Voeding

Heeft u vragen?

Neem dan gerust even contact met ons op via telefoonnummer: 06-38335598 of stuur een mail naar info@2feelfit.nl.
Stuur een e-mail