Voedingsadvies op maat

Ik help u een gezond gewicht te bereiken. Daarbij houd ik rekening met uw persoonlijke situatie. Uw voorkeuren, uw behoeften, uw leefstijl, maar ook uw smaak en principes. Ik kan u leren om de juiste, verantwoorde keuze’s te maken in uw voedingspatroon.

Met een voedingsprogramma, op uw lijf geschreven, leer ik u om zelf de juiste keuzes te maken. Niet met een crashdieet, maar met gezonde voeding. Geen speciale voedingsmiddelen, maar gewoon de producten uit de supermarkt, van de groenteboer, of de slager die u gewend bent om te kopen. Maaltijden met aardappelen, rijst, pasta, groenten, vlees, brood en noem maar op. ‘Normaal’ eten, maar dan wel in de juiste hoeveelheden.
Ik maak voor u een voedingsprogramma dat bij u past. Een programma gericht op optimale calorie-inname, maar ook de optimale hoeveelheden vitamines, koolhydraten, vetten en eiwitten.

De oplossing zit hem niet in een tijdelijke aanpassing van uw dieet, maar in een structurele aanpassing van uw eet- en beweeggedrag. De keuzes die u nu maakt, bepalen uw uiteindelijke resultaat. Ik kan u daar bij helpen.

Heeft u vragen?

Neem dan gerust even contact met ons op via telefoonnummer: 06-38335598 of stuur een mail naar info@2feelfit.nl.
Stuur een e-mail