PowerSlim

Wat is PowerSlim

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Hierbij wordt altijd uit gegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten. Ik ben diëtist en PowerSlim coach.
PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding. Als diëtist help ik jou hier graag bij.
Na het behalen van je streefgewicht kom je in de stabilisatiefase en focussen we op het gewichtsbehoud. Dit is voor veel mensen de lastigste fase. In het verleden viel je hier misschien al snel terug in je oude patroon. Bij PowerSlim gaan we in deze fase de koolhydraten weer langzaam opbouwen. Tijdens deze fase blijf je onder begeleiding en help ik jou om een stabiel gewicht te behouden.

Nog een voorwaarde voor succes: we hebben het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

De voordelen van PowerSlim:

  • Deskundig advies
  • Gezond voedingspatroon
  • Volwaardige, eiwitrijke voeding
  • Ontwikkeld door diëtisten
  • Lekkere producten
  • Makkelijk vol te houden
  • Behoud van spiermassa
  • Nazorgtraject gewichtsbehoud

Tijdens PowerSlim worden er GEEN consult kosten in rekening gebracht. Iedere week ben ik jouw stok achter de deur en meten we de lichaamssamenstelling met de Tanita weegschaal. Hieruit volgt een bonnetje met jouw meetgegevens die je mee krijgt naar huis. Een leuke stimulans om door te gaan!

 

Hoe werkt PowerSlim

PowerSlim betekent niet minder eten, maar ánders eten!Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk 5 tot 7 eetmomenten per dag. Dit kan per persoon verschillen.

In de eerste fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. In deze fase wordt veel discipline gevraagd en mag je niet te veel afwijken van het programma. In deze fase verlies je snel en veel gewicht. Iedere dag heb je om de 2,5 uur een eetmoment.

In de tweede fase (de overgangsfase), leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten.Op weg naar een stabiel en vitaal leven…

In de derde en laatste fase heb jij je streefgewicht behaald. Tijdens deze fase blijf ik je begeleiden en adviseren. In derde fase eet je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim.
In de praktijk zie ik dat dit het lastigste moment is. Als diëtiste wil ik jou graag helpen om je motivatie vast te blijven houden, zodat jij voorgoed de extra kilo’s achter je kan laten. Na het PowerSlim afslankprogramma blijf ik jouw stok achter de deur en kan ik jou als diëtist blijven begeleiden om vanaf daar een passend behandelplan op te stellen gebaseerd op jouw persoonlijke wensen en doelen.

 

Wat zijn de kosten van PowerSlim?

Het is per persoon erg verschillend wat de kosten zijn van PowerSlim. Dit is ook afhankelijk van je startgewicht en hoe creatief je zelf in de keuken bent. We maken altijd vrijblijvend een afspraak zodat we kunnen kijken of PowerSlim iets voor jou is. Als je beslist om te starten met PowerSlim maken we een plan en stellen we doelen op. We overleggen welk streefgewicht jij graag wilt bereiken. Gemiddeld val je 1 – 1,5 kg af in de week.

Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,50. Er worden tijdens het PowerSlimmengeen consult kosten in rekening gebracht. In de volgende fasen bouw je het aantal producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding. Na het behalen van je streefgewicht blijf je onder controle zodat je de stok achter de deur blijft houden. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen.

Heeft u vragen?

Neem dan gerust even contact met ons op via telefoonnummer: 06-38335598 of stuur een mail naar info@2feelfit.nl.
Stuur een e-mail